Seo Uygulama Hakkında Yardım Bloğu
Merhaba değerli arkadaşlar, bilindiği üzere tema tescil olarak uzun yıllar hizmet veren firmamız birçok dalda başarı sağlamış ve hergün yenilenen arayüzü ile daha kaliteli hizmet verme yolunda ilerlemektedir.

Günümüz zamanında seo uygulaması çok zor duruma gelmiş ve birçok site google aramalarından kaybolmaya başlamıştır. Bunun önüne geçmek için yapabilecek en doğru seçim seo  uygulama hakkında size haftalık rapor ve siteniz hakkındaki gereken düzenlemeleri zamanında bildirerek yanlış bir çalışma içerisinde olunduğunda bilgilendirilmeniz gerekmektedir.

Peki sesli ve kameralı sohbet siteleri ve kurumsal siteler arasındaki seo çalışmalarının ne kadar fark ve zorlukta olduğunu kısaca bahsetmek isteriz. Sesli chat seo çalışması yapan birçok firma vardır bu firmalar önceki seo çalışmalarında yaptıkları yabancı forum siteleri ve hacklink ile ayakta durarak son penguen güncellemesi ilede siteleri banlatmış ve birçok site sahibi arkadaşı madur etmişlerdir.

Size seo hakkında azda olsa bilgi sağlıycak birkaç öneride sesli sohbet siteleri için bulunmak isteriz, öncelikle kendinize seo vps paketlerinden alarak 10 farklı C clas veya A clas ip alarak kendinize 10 adet bir blog kurmaktır. Blog yerine bedava blogspot sitelerindende faydalanabilirsiniz lakin kendi sitenizi özgün içeriklerle yükseltmek size daha çok yarar getirecektir. Sitenizden 3 ay boyunca link çıkışı yapmayın , yaparsanız en fazla link çıkışı 3 olsun ve kaliteli sitelerle link paylaşımı yapmaya özen gösterin.

Siteleriniz 1 ay doldurduğunu farzediyoruz hergün özgün içerik ve google aramalarında popüler olan kelimelerde içerikleri kategori olarak ayırıp sitemize gelen ziyaretçilerin aradığı her şeyi kolayca bulmalarını sağlıycak ve Google sitenizi daha üst sıralara taşımaya başlıycaktır.

Yükselmekte olan 10 sitemiz var blog üzerinde şimdi bunlardan yükseltmek istediğimiz 1 sitemize haftada 3 adet farklı sesli chat bloglarımızdan tanıtım yazısı giriyoruz ve sitemizi ve tanıtım yazılarımızı googlede pingleterek arama motorlarının daha hızlı sitemizi indexlemesine ve tanıtım yazımızı okumasını daha hızlı sağlamış olabiliriz.

Bu bloğumda azda olsa sitelerine seo uygulaması yapan arkadaşlar varsa yardımda bulunmak için bir anlatımda bulunduk eğer deneyip olumlu sonuç alırsanız bir teşekkür yorumunuz bize yeter. Saygılarımla Uğur Gülal
Tarih : 05/12/14
Görüntülenme : 41986
Yorumlar

Bu Yazıya Ait Yorum Bulunamadı

Yorum Yap
Adınızı Yazın :
Soyadınızı Yazın :
Mail Adresiniz :
Yorumunuzu Yazın :
Son Bloglar